Flexwonen

Flexwonen is een oplossing voor woningzoekenden die op zoek zijn naar snel beschikbare en betaalbare woonruimte in Eindhoven. Kenmerken van het flexwonen zijn: ‘snelle beschikbaarheid’ en tijdelijke woonruimte.

Voor wie is flexwonen?
Met flexwonen bieden we een oplossing aan mensen die met spoed op zoek zijn naar een woning. Je huurt voor voor een tijdelijke periode en zorgt dan voor een andere woonruimte.  Iedere woningcorporatie hanteert eigen voorwaarden voor flexwonen.

Waar vind je flexwoningen?
Trudo en Woonbedrijf verhuren circa 1000 flexwoningen in Eindhoven. Je vindt ze bijvoorbeeld in oude verzorgingshuizen of kantoorpanden. Het kunnen ook huizen zijn die tijdelijk leegstaan omdat ze gerenoveerd of gesloopt worden.

Waar vind ik meer informatie over de vrijkomende flexwoningen?

Trudo:
Woningen worden geadverteerd via wooniezie, de woningen staan indien beschikbaar tussen het gewone aanbod.

Woonbedrijf:
Om in aanmerking te komen voor een flexwoning moet je voldoen aan de juiste voorwaarden. Kijk voor meer informatie over deze voorwaarden op www.woonbedrijf.com.

Je kunt ook via de onderstaande knop controleren of je in aanmerking komt en direct een aanvraag indienen.

Ik wil een aanvraag indienen

Wil je liever geen tijdelijke oplossing? Op Wooniezie bieden de corporaties iedere dag woningen met een contract voor onbepaalde tijd aan. Hiervoor heb je geen  registratie of inschrijftijd nodig. Dit gaat via loting.

Je kunt alleen in aanmerking komen voor een flexwoning als je bent ingeschreven bij Wooniezie. Ben je dat nog niet? Schrijf je dan nu in.

Inschrijven