Nieuws

Laatste nieuws

Nieuw op Wooniezie: Mijn Inkomen

26-01-2021

Vanaf vandaag is er één plek waar je alles kan regelen met betrekking tot je inkomen.

Op je persoonlijke pagina (Mijn Wooniezie) is een extra tegel toegevoegd: 'Mijn inkomen'. Hier leg je per persoon het bruto verzamelinkomen vast. Ook is het mogelijk om hier direct je inkomensverklaring te uploaden en je inkomensgegevens te wijzigen:

null

Het is mogelijk om meerdere inkomens vast te leggen. Het meest recente inkomen wordt gebruikt voor het bepalen van het jaarinkomen van het huishouden. 

Nieuw is dat het inkomen gelijk geïndexeerd (aangepast) wordt naar 2021. Bij het invullen van je inkomen wordt gevraagd van welk jaar dit inkomen is. Vervolgens wordt dit inkomen automatisch omgerekend naar 2021, volgens de regelgeving zoals deze door de overheid is bepaald.

Is er geen inkomen bekend bij je inschrijving? Dan kan je niet reageren op het woningaanbod! Je ziet dit ook direct staan bij het aanbod:

null
klik op de afbeelding om te vergroten. 


Vul dan eerst je inkomensgegevens in. Hierna kan je reageren op het aanbod.

Nieuwe inschrijving? Vergeet niet je inkomensgegevens in te vullen!
Voorheen was het zo dat als je je inschreef als woningzoekende, je tijdens het inschrijven ook direct je inkomensgegevens invulde. Dat gaat nu anders. Je schrijft je nu in als woningzoekende. Daarna log je in op Mijn Wooniezie en klik je op 'Mijn inkomen'. Hier vul je je inkomensgegevens in. Daarna kan je reageren op het woningaanbod.

Laatste nieuws

Vind antwoord op je vraag

De antwoorden op veel van je vragen kun je vinden op deze website.

Boven aan de pagina kun je zoeken naar verschillende onderwerpen en vind je veel gestelde vragen en antwoorden. 
 
 

Vragen?

Hierboven leggen we diverse onderwerpen uit. Ook kan je zelf op onderwerp zoeken: vul hierboven bij het vergrootglas het onderwerp in.