Nieuws

Open huis Kortonjo, Eindhoven

12-07-2017

Wilt u wonen op een steenworp afstand van de Genneper Parken? In Kortonjo hebben wij diverse appartementen direct te huur voor 55 jaar en ouder. Alle appartementen zijn heerlijk licht met een nieuwe moderne keuken. Vanuit de slaapkamer heeft u rechtstreeks toegang tot de badkamer.

Op de begane grond van Kortonjo vindt u de recent vernieuwde ontmoetingsruimte met restaurant. Bewoners profiteren daarnaast van de mogelijkheid om een compleet pakket woon- welzijn- en zorgdiensten af te nemen.

Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Zo is er een bushalte voor de deur die een rechtstreekse verbinding heeft met het centrum en het station van Eindhoven, Aalst-Waalre en Valkenswaard. Het natuur-, sport,- en recreatiegebied Genneper Parken ligt op loopafstand en er zijn diverse restaurants in de buurt. Kortom, een heerlijke rustige woonlocatie met de bruisende stad binnen handbereik.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de locatie en de appartementen? Bezoek dan het open huis op een van de volgende data:

  • Vrijdag 11 augustus van 10.00u tot 12.00u
  • Dinsdag 19 september van 15.00u tot 17.00u

Adres: Herman Gorterlaan 1, Eindhoven

Bent u niet in de gelegenheid om naar het open huis te komen maar u wilt wel graag een kijkje komen nemen? Dat kan! Neem dan contact op met Simone van Geest van WoonincPlusVitalis via 040 220 2256 of svangeest@woonincplusvitalis.nl. Zij staat u ook voor vragen graag te woord.

Terug naar overzicht

E-mail

Je kunt ons via de e-mail bereiken via infowooniezienl. Vermeld altijd je inschrijfnummer, naam, adres en geboortedatum.

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.
 

Contactformulier

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.

Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.
 
 

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Wooniezie.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.