Nieuws

Laatste nieuws

Pagina ‘Mijn reacties’ vernieuwd!

09-07-2019

Als je bent ingelogd op ‘Mijn Wooniezie’ kun je zien op welke woningen je hebt gereageerd. Je vindt dit overzicht achter de button ‘Mijn reacties’. Vanaf 9 juli is de indeling veranderd en zien deze pagina’s er ook anders uit.

Een extra tabblad voor meer overzicht

Tot nu toe kon je bij ‘Mijn reacties’ de tabbladen ‘Actieve’ en ‘Historische’ reacties openen. Vanaf 2 juli is een nieuw tabblad toegevoegd namelijk ‘In behandeling’.  Daarnaast kun je steeds de resultaten sorteren. Bijvoorbeeld op ‘laatste reactie’ of  ‘actieve kandidaten voor mij’

We leggen kort het verschil tussen de drie tabbladen uit:

  • Actieve reacties: dat zijn de reacties op advertenties die op dat moment nog online staan en waarop je hebt gereageerd
  • In behandeling: dat zijn reacties op advertenties waarvan de sluitingstermijn van de advertentie is verstreken. De woning is nog niet toegekend aan een kandidaat.
  • Historische reacties: de woning is definitief toegekend aan een kandidaat. Je kunt zien op welke plek je bent geëindigd.

Overige verbeteringen

We hebben de overzichtspagina’s ook overzichtelijker gemaakt door het gebruik van kleinere ‘tegels’ met daarin de belangrijkste informatie. Klik je de ‘tegel’ aan, dan kom je bij uitgebreidere informatie.  Het voordeel is dat je minder hoeft te scrollen om alle reacties te bekijken of om een specifieke reactie te vinden.

We hopen dat je tevreden bent met de nieuwe indeling en vormgeving van de pagina ‘Mijn reacties’.

Laatste nieuws

Vind antwoord op je vraag

De antwoorden op veel van je vragen kun je vinden op deze website.

Boven aan de pagina kun je zoeken naar verschillende onderwerpen en vind je veel gestelde vragen en antwoorden. 
 
 

Vragen?

Hierboven leggen we diverse onderwerpen uit. Ook kan je zelf op onderwerp zoeken: vul hierboven bij het vergrootglas het onderwerp in.