Nieuws

Laatste nieuws

Pagina Passend aanbod vernieuwd!

16-04-2019

Vanaf vandaag is er een wijziging in het aanbod van woningen. Eerst zag je woningen die voldeden aan de wensen in je zoekprofiel & passend zijn voor je inkomen, huishoudgrootte en leeftijd (de woningen waar je op mag reageren). Vanaf vandaag wordt dit anders getoond. Je ziet op de pagina Passend aanbod voortaan alle passende woningen. In de afbeelding van de woningen staat voortaan een gekleurd huisje afgebeeld, waaraan je kunt zien welke woningen voor jou geschikt zijn.

Wat betekenen de huisjes:

 

Woningen die voldoen aan de wensen in je zoekprofiel en passend voor jou zijn qua inkomen, huishoudgrootte en leeftijd (de woningen waar je op mag reageren)

Woningen die niet voldoen aan de wensen in je zoekprofiel, maar wel passend voor jou zijn (de woningen waar je mag reageren)

Woningen die niet voldoen aan uw zoekprofiel en ook niet passend voor je zijn (de woningen waar je niet op mag reageren). De rode huisjes zie je alleen als je op Complete aanbod klikt.

We hopen hiermee een duidelijker beeld te geven van het totale aanbod aan woningen, en beter inzichtelijk te maken welke woningen voor jou wellicht óók interessant zijn.

Laatste nieuws

Vind antwoord op je vraag

De antwoorden op veel van je vragen kun je vinden op deze website.

Boven aan de pagina kun je zoeken naar verschillende onderwerpen en vind je veel gestelde vragen en antwoorden. 
 
 

Vragen?

Hierboven leggen we diverse onderwerpen uit. Ook kan je zelf op onderwerp zoeken: vul hierboven bij het vergrootglas het onderwerp in.