Nieuws

Laatste nieuws

’Thuis bouwt 249 sociale en duurzame huurwoningen in ’t Ven

02-03-2023

We gaan na de sloop van de oude woningen hard bouwen aan een mix van bijna 250 sociale huurwoningen en appartementen voor verschillende doelgroepen. Daarmee verdubbelen we bijna het aantal woningen wat er eerst stond. Alle nieuwe woningen en appartementen worden natuurlijk duurzaam en gasloos

We bouwen in 4 fases en starten deze zomer met de bouw van 88 duurzame, houtskeletbouw woningen van aannemer Heijmans. De woningen zijn voor een gedeelte al in elkaar gezet in de fabriek (prefab) waardoor het bouwen veel sneller gaat. Deze woningen hopen we begin 2024 op te leveren.

BAM Wonen bouwt voor ons 121 sociale huur appartementen, het grootste gedeelte daarvan is in het voorjaar van 2025 klaar. Op deze pagina vindt u een aantal impressies van de nieuwe woningen en appartementen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Heeft u interesse in een woning in dit project?  
Meer informatie over dit project staat op www.mijn-thuis.nl. Geef uw interesse aan door te klikken op de groene button ‘Meld u aan’ op de projectpagina van onze website. U wordt dan op de hoogte gehouden van het project en geïnformeerd als de verhuur start.. 

Zorg dat u bent ingeschreven als woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellende, dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende zijn ingeschreven op Wooniezie.nl. Dat kunt u gratis doen. 

Laatste nieuws

Vind antwoord op je vraag

De antwoorden op veel van je vragen kun je vinden op deze website.

Boven aan de pagina kun je zoeken naar verschillende onderwerpen en vind je veel gestelde vragen en antwoorden. 
 
 

Vragen?

Hierboven leggen we diverse onderwerpen uit. Ook kan je zelf op onderwerp zoeken: vul hierboven bij het vergrootglas het onderwerp in.