Nieuws

Laatste nieuws

Tijdelijk geen 1e reageerder woningen

13-12-2017

Zaterdag 18 en maandag 20 november publiceerde het Eindhovens Dagblad een viertal artikelen over mogelijke fraude via het model '1e reageerder' in Wooniezie. De artikelen schetsen dat iemand tegen betaling mensen helpt om sneller via Wooniezie aan een woning te komen, door het systeem te ‘omzeilen’ of te ‘blokkeren’.

 

De corporaties die deelnemen aan Wooniezie vinden het belangrijk dat Wooniezie eerlijk en transparant functioneert, omdat iedere woningzoekende gelijke kansen moet hebben op een nieuwe huurwoning. We nemen de signalen over mogelijke fraude zeer serieus en onderzoeken de zaak grondig.

Tijdens dit onderzoek bieden we tijdelijk geen woningen aan  via het model ‘1<font size="2">e</font> reageerder’. De overige modellen blijven wel actief. Je kunt dus als woningzoekende gewoon blijven reageren op woningen via loting en inschrijfduur. Zodra er meer nieuws is, brengen we je via onze website op de hoogte. Je vragen hierover kun je stellen aan <font color="#0066cc">info<span class="mailencrypt1"></span>wooniezie<span class="mailencrypt2"></span>nl. </font>

Laatste nieuws

Vind antwoord op je vraag

De antwoorden op veel van je vragen kun je vinden op deze website.

Boven aan de pagina kun je zoeken naar verschillende onderwerpen en vind je veel gestelde vragen en antwoorden. 
 
 

Vragen?

Neem dan contact op met een van de deelnemende corporaties. De contactgegevens staan hier. Je kan met elke corporatie contact opnemen, ze kunnen je allemaal verder helpen!