Nieuws

We zijn in de lucht!

06-12-2016

De vernieuwde Wooniezie website is live! Na maanden voorbereiden, testen en contoleren is het zover: we zijn live! Ook woningzoekenden hebben de nieuwe website getest en hun mening gegeven. Dat was leuk en leerzaam. En het resultaat mag er zijn!

Gebruiksvriendelijk

Op de nieuwe website kun je makkelijker en sneller woningen vinden die passen bij je inkomen. Door middel van icoontjes zie je sneller hoeveel slaapkamers er zijn en op welke manier de woning wordt aangeboden.

Andere naam modellen

Let op: sommige modellen hebben nieuwe namen gekregen. De nieuwe namen geven duidelijker aan wie het eerst voor de woning in aanmerking komt:

  1. Aanbodmodel = Inschrijfduur
  2. Direct te Huur = Eerste reageerder
  3. Optiemodel = Wens & Wacht
  4. Loting blijft Loting

Inkomensformulier toevoegen

Een ander verschil is dat je je inkomensformulier moet toevoegen aan Mijn Wooniezie om op woningen te kunnen reageren. Het handige is dat je dan ook zeker weet dat je met de juiste inkomensgegevens reageert op woningen en je als je bent ingelogd alleen het woningaanbod ziet waar je op kunt reageren. Zo hoef je zelf niet meer te zoeken. Vanaf maandag 9 januari 2017 is het toevoegen van het inkomensformulier verplicht om te kunnen reageren. Tot die tijd kan dit ook nog zonder inkomensformulier.

Contact

Kun je hier hulp bij gebruiken of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!

Terug naar overzicht

E-mail

Je kunt ons via de e-mail bereiken via infowooniezienl. Vermeld altijd je inschrijfnummer, naam, adres en geboortedatum.

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.
 

Contactformulier

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.

Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.
 
 

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Wooniezie.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.