Nieuws

Laatste nieuws

Woningen niet meer op vast tijdstip online

24-01-2018

Vanaf dinsdag 30 januari 2018 komen de woningen op Wooniezie niet meer op een vast tijdstip, maar gedurende de hele dag online. Je bent van ons gewend dat om 16.00 uur de woningen via loting en inschrijfduur online komen. Om 19.00 uur kwamen voorheen onze 1e reageerder woningen online. Vanaf dinsdag 30 januari verandert dit.

Woningen gedurende de hele dag online
Alle woningen (behalve 1e reageerder) komen vanaf 30 januari gedurende de hele dag online. Bij de woningen die via loting en inschrijfduur worden aangeboden maakt het niet uit hoe snel je reageert, omdat de woningen worden verloot of aangeboden aan de persoon die het langst staat ingeschreven. Het is dus niet nodig om de hele dag op onze website te kijken of er nieuwe woningen online zijn. Als je één keer per dag kijkt, dan zie je alle woningen die online zijn gekomen en kun je rustig reageren zonder dat dit invloed heeft op je kansen voor de woning.

Tipbericht voortaan om 18.00 uur
Nog handiger is het tipbericht. Je blijft gewoon tipberichten ontvangen van onze woningen, zodat je niet zelf op de website hoeft te kijken. Een tipbericht is een emailbericht dat je ontvangt als er woningen online komen van jouw wensen en die passend zijn bij je inkomen, huishoudgrootte en leeftijd. Je moet hiervoor wel een zoekprofiel hebben ingesteld in je inschrijving.

Voorheen verstuurden wij onze tipberichten rond 16.00 uur. Vanaf 30 januari verandert dit ook. Je ontvangt de tipberichten dan rond 18.00 uur. In dit tipbericht staan dan alle woningen die de dag ervoor na 18.00 uur of dezelfde dag vóór 18.00 uur online zijn gekomen.

Laatste nieuws

Vind antwoord op je vraag

De antwoorden op veel van je vragen kun je vinden op deze website.

Boven aan de pagina kun je zoeken naar verschillende onderwerpen en vind je veel gestelde vragen en antwoorden. 
 
 

Vragen?

Hierboven leggen we diverse onderwerpen uit. Ook kan je zelf op onderwerp zoeken: vul hierboven bij het vergrootglas het onderwerp in.