wat als

1. Inschrijfvoorwaarden

  • Inschrijven bij Wooniezie kan alleen als je 18 jaar of ouder bent en in Nederland mag wonen. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan kan je je in sommige gevallen toch in laten schrijven. Meer hierover lees je hier.
  • Na je inschrijving ontvang je via de mail een inschrijfbewijs. Hierop staan je inschrijfnummer en je inschrijfdatum. Vanaf de datum van inschrijving begin je met het opbouwen van inschrijftijd.
  • Een inschrijving bij Wooniezie is gratis. Elk jaar moet je aangeven of je nog ingeschreven wilt staan (verlengen). Je ontvangt hierover per e-mail bericht van Wooniezie. Alleen wanneer er geen e-mail adres bekend is ontvang je hierover een brief. Je kunt je inschrijving verlengen via de website. Wanneer je je inschrijving niet (tijdig) verlengt, vervalt je inschrijving en wordt je uitgeschreven. Je hebt dan nog 1 jaar de tijd om hierop terug te komen. Heb je na 1 jaar niet gereageerd, dan is je inschrijving definitief uit het systeem verwijderd. Je verliest dan ook je opgebouwde inschrijftijdtijd. Je kunt je dan uiteraard wel opnieuw inschrijven op de website.
  • Je kan maar één keer ingeschreven staan als woningzoekende.
  • Je hoeft je niet in te schrijven bij Wooniezie als je op zoek bent naar een koopwoning, vrije sectorwoning, garage, parkeerplaats of een bedrijfsruimte.
  • Je inschrijving en inschrijftijd zijn niet overdraagbaar naar derden. De inschrijving is persoonlijk en kan niet op naam van iemand anders gezet worden.

 

 

Telefonisch

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van de deelnemende corporaties. De contactgegevens staan hier. Je kan met elke corporatie contact opnemen, ze kunnen je allemaal verder helpen!