Nieuwbouw

Projecten

Afbeelding

Rembrandtlaan (11 eengezinswoningen), Helmond

Aan de kop van de wijk Jeruzalem, aan de Rembrandtlaan in Helmond bouwt Volksbelang elf moderne eengezinswoningen.

Afbeelding

Wonen met Spice (Oud Woensel), Eindhoven

Wonen met Spice is een wijk nabij de Woenselse markt. Deze wijk met zo'n 400 woningen wordt, in fasen, gesloopt en nieuw gebouwd. Op dit moment zijn fasen 1 en 2 opgeleverd en bewoond. Fase 3 wordt vanaf september opgeleverd.

Afbeelding

Dijkstraten, Best

Aan de noordkant van Best (Ringweg-Oirschotseweg), tegen de kern van Best aan, nabij het station is woongebied Dijkstraten in ontwikkeling. Hier worden in vijf fasen zo'n 670 nieuwe woningen gebouwd.

Afbeelding

Zorgcluster, Oerle (gemeente Veldhoven)

'thuis realiseert aan de Sint Janstraat in het Centrum van Oerle het Zorgcluster Oerle. De oplevering is begin september.

Afbeelding

Weverspoort, Helmond

De Helmondse Binnenstad ondergaat een complete metamorfose. Weverspoort is hiervan de laatste fase. In deze levendige buurt wordt tot en met 2020 flink gebouwd. Weverspoort ligt ten westen van de Helmondse Heistraat en omvat zo’n vierhonderd koop- en...

Afbeelding

Nieuwbouw Stepekolk

Start inschrijving nieuwbouw 21 multifuctionele woningen in plan Stepekolk in de wijk Brandevoort, Helmond.

Afbeelding

Waterrijk, Eindhoven

'thuis breidt haar woningbezit uit in Waterrijk Woonstichting ’thuis heeft in Waterrijk Eindhoven 33 appartementen en 14 woningen turn key (sleutelklaar) gekocht van BPD Ontwikkeling. Deze 47 woningen maken onderdeel uit van het deelplan Room Eleven...

Afbeelding