Terug naar overzicht

Dijkstraten, Best

<p>Aan de noordkant van Best (Ringweg-Oirschotseweg), tegen de kern van Best aan, nabij het station is woongebied Dijkstraten in ontwikkeling. Hier worden in vijf fasen zo'n 670 nieuwe woningen gebouwd. Diverse woningen zijn reeds gebouwd</p>

’thuis realiseert hiervan 200 woningen in de sociale huursector. De in totaal 85 woningen van de eerste fase zijn inmiddels bewoond. Deze woningen geven een goed beeld van hoe de toekomstige wijk er uit komt te zien. 

Oplevering 33 sociale huurwoningen april 2019

Op dit moment levert ’thuis 33 sociale huurwoningen op aan nieuwe huurders. Dit zijn Nul Op de Meter woningen. De bouw van deze woningen is in mei 2018 gestart. Het zijn twee verschillende woningtypen met respectievelijk 2 en 3 slaapkamers.  

De huurprijzen zijn:

  • Voor de woningen met 2 slaapkamers is de kale huur per maand € 605,-. Daarbij komt de Energie Prestatie Vergoeding van € 91,14
  • Voor de woningen met 3 slaapkamers is de kale huur per maand € 720,-. Daarbij komt de Energie Prestatie Vergoeding (EPV) van € 124,32

De EPV is een bedrag dat u elke maand aan ’thuis betaald en waarvoor u energie ontvangt.  

Op deze huur kan, afhankelijk van uw inkomen, huurtoeslag aangevraagd worden.
 

Start bouw begin 2019

’thuis is in Dijkstraten gestart met de bouw van nog eens 31 sociale huurwoningen. De verwachting is dat deze begin 2020 worden opgeleverd. 
 

Heeft u interesse in dit project?
Geef dit aan ons door via het interesseformulier. U wordt dan automatisch op de hoogte gebracht wanneer de verhuur start. 

Met het invullen van een interesseformulier staat u NIET ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende ingeschreven staan in Wooniezie. Bent u nog niet ingeschreven? Dat kunt u hier (gratis) doen.  

Beschikbaar komende huurwoningen worden gepubliceerd bij het actueel aanbod op deze website.


Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Algemeen

Wijk Dijkstraten
Plaats Best

Kenmerken

Woningtype Eengezinswoning
Aantal woningen 33
Doelgroep twee- of meerpersoonshuishoudens

Planning

Status Bouw gestart

Partijen

Aannemer Stam + De Koning Bouw bv
Projectontwikkelaar 'thuis
Eigenaar 'thuis
Terug naar overzicht