Terug naar overzicht

Nieuwbouw Stepekolk

Start inschrijving nieuwbouw 21 multifuctionele woningen in plan Stepekolk in de wijk Brandevoort, Helmond.

 

Compaen is in januari 2018 gestart met de bouw van 21 multifunctionele woningen en vanaf 12 maart 2018 is het mogelijk om uw belangstelling kenbaar te maken en te reageren op de advertentie. Vanaf 12 maart 2018 worden de woningen gepubliceerd op Wooniezie. De woningen worden verhuurd aan alle doelgroepen echter met voorrang aan woningzoekenden in de leeftijd vanaf 55+.

Informatie over de woningen

Het multifunctionele karakter zit in het feit dat de nieuwe huurders zelf kunnen kiezen of ze liever op de begane grond willen slapen of op de eerste verdieping. Afhankelijk hiervan realiseert Compaen de badkamer op de begane grond of op de verdieping.

De 21 woningen zijn qua plattegrond nagenoeg allemaal hetzelfde, alleen de gevels en oriëntatie van de woningen verschillen van elkaar. Van deze 21 woningen zijn er 8 woningen die voorzien zijn een parkeerplaats op eigen terrein. Alle woningen hebben een vliering te bereiken middels een vlizotrap. De woningen zijn qua isolatieschil zodanig voorbereid om in de toekomst van het aardgas af te kunnen worden gehaald. Derhalve is er ook geen gasaansluiting voorzien in de keuken en is de woonkamer/slaapkamer begane grond voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

Om een goed beeld van de woningen te krijgen vindt u onder het tabblad afbeeldingen verdere informatie over de woningen zoals situatietekening en plattegronden om een beeld te krijgen van de uitstraling van de te realiseren woningen.

De huurprijs bedraagt € 595,00 per maand exclusief een bedrag aan servicekosten van € 1,60 voor glas- en ontstoppingsfonds en € 15,00 voor de zonnepanelen. Afhankelijk van uw inkomen is huurtoeslag mogelijk.

De oplevering vindt naar verwachting in augustus 2018 plaats. Natuurlijk is dit onder voorbehoud.

Hoe kunt u reageren?

De woningen worden voor de eerste keer verhuurd via loting. Op deze website treft u vanaf  12 maart 2018 onder “zoek een woning / sociale huur <€ 710,00” één advertentie voor het plan Stepekolk bestaande uit  Strobolhoeve 2 t/m 20 (even) en Lobbenhoeve 10 t/m 14 (even), 15 t/m 21 (oneven) en Nollekenshoeve 20 t/m 26 (even). U kunt hierop reageren tot 9 april 2018 waarbij uw reactie geldig is voor alle 21 woningen.

De loting zal na 9 april 2018 plaatsvinden. Een paar dagen na de loting kunt u op deze site zien op welke plaats u in de wachtrij staat. Kandidaten worden door Compaen in volgorde van wachtrij benaderd.

Na de eerste verhuur zullen deze woningen in de toekomst via het inschrijfduurmodel verhuurd worden.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de verhuurmakelaars van Compaen, telefoon 0492-57 90 90.


Foto's

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Algemeen

Plaats Helmond

Kenmerken

Aantal woningen 21 sociale huurwoningen
Huurprijzen Kale huur € 595,00 en servicekosten € 16,60

Planning

Startdatum Jan 2018
Datum van oplevering Naar verwachting augustus 2018 (onder voorbehoud)
Start verhuur 12 maart 2018
Terug naar overzicht