Terug naar overzicht

Waterrijk, Eindhoven

'thuis breidt haar woningbezit uit in Waterrijk Woonstichting ’thuis heeft in Waterrijk Eindhoven 33 appartementen en 14 woningen turn key (sleutelklaar) gekocht van BPD Ontwikkeling. Deze 47 woningen maken onderdeel uit van het deelplan Room Eleven dat in totaal bestaat uit 77 woningen.

Voldoen aan grote behoefte

Met het toevoegen van deze appartementen en woningen aan haar bezit komt ’thuis tegemoet aan de grote behoefte aan extra betaalbare huurappartementen en -woningen.

Appartementen

De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 50 m2 tot 60 m2. Ze zijn bestemd voor één- en tweepersoons huishoudens.

Woningen

De 14 woningen hebben 3 slaapkamers en zijn geschikt voor gezinnen.

Planning

De bouw start begin 2019. Als alles volgens planning verloopt worden de nieuwe woningen en appartementen in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd.

De nieuwe woningen worden duurzaam en gasloos

Voor warmwater en het verwarmen van de woning worden ze aangesloten op stadverwarming. Ook komen er zonnepanelen op de daken van de woningen. Met deze gasloze nieuwbouw dragen ’thuis en BPD een steentje bij aan een schonere wereld.

Deelplan Room Eleven

Waterrijk is een gedeelte van Meerhoven. Het deelplan Room Eleven is ontworpen door architect Marlies Zuidam van Faam Architects. De woningen en appartementen zijn gesitueerd rondom een groot groen park in het hart van het plan. De architectuur is helder, licht van kleur, mooi gedetailleerd met accenten in de gevels.

Heeft u interesse in dit project?

Geef dit dan aan ons door via het interesseformulier. U wordt dan automatisch op de hoogte gebracht wanneer de verhuur start.

Met het invullen van een interesseformulier staat u NIET ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende ingeschreven staan bij Wooniezie. Bent u nog niet ingeschreven? Dat kunt u hier (gratis) doen.

Beschikbaar komende huurwoningen worden gepubliceerd bij het actueel aanbod op deze website. 

 


Foto's

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Algemeen

Plaats Veldhoven

Kenmerken

Aantal woningen 33 appartementen, 14 woningen

Planning

Startdatum Medio 2019
Datum van oplevering medio 2020

Partijen

Eigenaar 'thuis
Terug naar overzicht