Terug naar overzicht

40 Nieuwbouwwoningen Vondellaan, Helmond

Niet alleen alleen huren, maar ook sturen! Voor bewoners van Helmond-noord gaat een uniek project van start!

Voor wie
Woont u in Helmond-Noord met postcode 5702, heeft u een verhuiswens en wilt u in uw eigen wijk blijven wonen? Dan is dit misschien uw kans!

Aan de Vondellaan in Helmond ontwikkelt Woonpartners 26 appartementen met 1 of 2 slaapkamers en 14 eengezinswoningen met 2 slaapkamers. Deze woningen worden ontworpen door bekende architecten en wellicht ook deels door ú. Want we willen de toekomstige bewoners uitnodigen om mee aan het stuur te zitten bij deze ontwikkeling.

Het gaat om een project op langere termijn met een opleverdatum vermoedelijk in 2021. Daarom zoeken wij voor deze woningen in totaal 50 geïnteresseerden om mee te denken. Dat vraagt wel wat tijd en energie van uw kant, omdat u meedenkt van de eerste schetsen tot aan het laatste plintje.

Huurprijs
De kale huurprijzen voor alle woningen liggen onder de aftoppingsgrens van € 607,46. Afhankelijk van uw inkomen komt u eventueel in aanmerking voor huurtoeslag. Uw jaarinkomen mag maximaal € 42.436 bedragen.

Heeft u interesse in dit project?
De woningen worden gepubliceerd bij het actueel aanbod op deze website van vrijdag 19 april 2019 09.30 uur tot en met 28 april 2019. 
Bent u nog niet ingeschreven? Dat kunt u dat doen via de knop Inschrijven.


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar

Kenmerken

WoningtypeEengezinswoningen en appartementen
Aantal woningen40
HuurprijzenOnder de aftoppingsgrens van € 607,46

Partijen

EigenaarWoonpartners
Terug naar overzicht