Terug naar overzicht

Nieuwbouw Judith Leysterplein, Helmond

In Helmond Noord bouwt Woonbedrijf 31 huurwoningen: 20 seniorenwoningen aan een hofje en 11 appartementen voor huishoudens met 1 of 2 personen. De woningen komen aan het Judith Leysterplein, dat wordt een zijstraatje van de Paulus Potterlaan in Helmond. Er zijn veel voorzieningen in de buurt, zoals winkelcentrum ‘De Bus’, openbaar vervoer, apotheek en zorgcentrum Pannehoeve.

20 seniorenwoningen (12 tussen- en 8 eindwoningen) gelegen aan een gezamenlijk hofje, dat openbaar is. Deze woningen hebben een woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers en badkamer op begane grond. Er is een kleine bergzolder die via een vlizotrap te bereiken is.

11 appartementen in een gebouw met 3 etages. Er zijn 3 appartementen op de begane grond. Op de 1e en 2e verdieping liggen telkens 4 appartementen. Er is geen lift aanwezig. Elk appartement heeft een berging op begane grond.

De seniorenwoningen en de appartementen kosten ca. € 600 per maand. Bij iedere woning en appartement hoort een eigen parkeerplaats, deze kost € 20 per maand. Er is geen gasaansluiting aanwezig in deze woningen. Door een elektrische warmtepomp wordt de woning verwarmd en krijgt u warm water. Er komen zonnepanelen op het dak van het appartementengebouw en op de daken van de seniorenwoningen.

Samenwerkingspartners
Het ontwerp is van Pauwert architectuur. De ontwikkeling en bouw wordt gerealiseerd in samenwerking met aannemer Stam en de Koning.

Doelgroep
De seniorenwoningen zijn voor 60-plussers, de appartementen voor huishoudens met 1 of 2 personen. Het maximuminkomen voor deze woningen is € 42436 bruto per jaar.

Contact
Voor algemene vragen over dit project kunt u contact opnemen met klantbeheerder Britt Thijssen via het telefoonnummer 040 - 2 43 43 43 of stuur een mail naar infowoonbedrijfcom met vermelding van de projectnaam 'Judith Leysterplein'.

Downloads
Hier kunt u foto's van de voortgang van dit project bekijken. Bekijk hier het filmpje over dit project.


Foto's

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Planning

Startdatum Mei 2019
Datum van oplevering Kwartaal 2, 2020
Start verhuur De woningen worden vanaf 17 september 2019 gepubliceerd. De helft van de woningen via Wooniezie en de andere helft via de website van Woonbedrijf.
Terug naar overzicht