Terug naar overzicht

Appartementen HIER/HERE aan Stationsplein Helmond

Begin december 2019 start Woonpartners met de verhuur van 54 appartementen, in het voormalige UWV-gebouw, aan het Stationsplein in Helmond. Dit gebouw heeft de titel HIER/HERE gekregen. Binnenkort publiceren wij voor dit project twee advertenties op Wooniezie waarop u kunt reageren. Één advertentie op loting en één op inschrijfduur. De huurprijzen van de appartementen liggen veelal onder de toeslaggrens van € 607,46. De inschrijving start 24 oktober 2019.

Voor starters
Dit project is bijzonder geschikt voor starters op de woningmarkt. De appartementen hebben een industriële uitstraling met hoge, niet afgewerkte plafonds en veel zichtbaar beton. Ze zijn geschikt voor maximaal twee personen. De gemeente heeft een beperkte vergunning afgegeven voor wat betreft de doelgroep. Dit komt door de locatie van het complex; tegenover station Helmond. Door deze ligging zijn er beperkingen in vluchtmogelijkheden bij calamiteiten. Het complex is daarom niet geschikt voor mensen met een mobiliteitsprobleem, bijvoorbeeld voor mensen in een rolstoel, scootmobiel of met een rollator.

Woonpartners en Camelot
De appartementen worden verhuurd door twee partijen: Woonpartners en Camelot. Woonpartners verhuurt 54 appartementen met 1 slaapkamer, waarvan enkele met balkon. De overige appartementen kunnen gebruik maken van het gezamenlijke dakterras. De appartementen worden via de site Wooniezie www.wooniezie.nl gepubliceerd.
Camelot verhuurt in het gebouw 41 short-stay studio’s, welke grotendeels op de begane grond gesitueerd zijn. Dit zijn gemeubileerde studio’s die voor maximaal zes maanden te huur zijn. Wil je meer informatie over het tijdelijk huren van de studio’s? Kijk dan op de website van Camelot: www.cameloteurope.com 

Vervolg
Na het sluiten van de advertentie vindt op volgorde van de wachtrij een intakegesprek gesprek plaats, onder andere over de keuze van het appartement. Indien je gegevens niet compleet zijn bij het intakegesprek, vervalt je plaats in de wachtrij. Kandidaten worden door Woonpartners in volgorde van wachtrij benaderd.

Inschrijving
Wil je wonen in het centrum van Helmond met alle levendigheid van het stadsleven en station Helmond en belangrijke uitvalswegen in de buurt? In een nieuw appartement, voorzien van alle gemakken met veel lichtinval? Reageer dan op de advertentie van HIER/HERE! De inschrijving start 24 oktober 2019.


Foto's

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar

Algemeen

Wijk Centrum
Plaats Helmond

Kenmerken

Woningtype Appartementen
Aantal woningen 54
Doelgroep Eén- en tweepersoonshuishoudens
Huurprijzen Voornamelijk onder de € 607,46

Planning

Datum van oplevering Naar verwachting per 1 december 2019
Start verhuur 24 oktober 2019
Planning Naar verwachting per 1 december 2019

Partijen

Projectontwikkelaar Woonpartners
Eigenaar Woonpartners
Terug naar overzicht