Terug naar overzicht

Meester Slootsweg, Waalre

30 tijdelijke sociale huurwoningen

Samen met de gemeente Waalre heeft ’thuis plannen om 30 tijdelijke sociale huurwoningen te plaatsen aan de Meester Slootsweg in Waalre, voor een periode van maximaal 10 jaar.

’thuis wil tijdelijk 26 studio's en 4 woningen aan de Meester Slootsweg in Waalre plaatsen. Het doel is om hiermee de druk op de sociale woningmarkt op korte termijn enigszins te verminderen.

Woningtype: Tiny Houses (25 - 34 m2)

  • 18 studio's op de begane grond, met terras
  • 8 studio's op 1e verdieping, zonder buitenruimte (balkon)
  • 4 woningen met 1 slaapkamer, met terras

De bebouwing bestaat uit 30 één- en tweepersoonswoningen en een gezamenlijke fietsenstalling. Daarnaast komen er ondergrondse afvalcontainers en parkeerplaatsen. De woningen worden allemaal voorzien van zonnepanelen en hebben een A-energielabel. Na de tien jaar tijdelijke verhuur worden de woningen hergebruikt.

Planning
Naar verwachting start de bouw in april 2022. De oplevering staat gepland voor mei 2022. 

Heeft u interesse in een woning in dit project?
Meer informatie over dit project staat op www.mijn-thuis.nl. Geef uw interesse aan door te klikken op de groene button 'Meld u aan' projectpagina van onze website www.mijn-thuis.nl. U wordt dan automatisch op de hoogte gebracht wanneer de verhuur start. 

Zorg dat u bent ingeschreven als Woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellenden voor het project dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project of ander project. Daarvoor moet u als woningzoekende ingeschreven staan ​​in Wooniezie. Bent u nog niet ingeschreven? Dat kunt u hier (gratis) doen. 


Foto's

AfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Algemeen

PlaatsWaalre

Kenmerken

WoningtypeStudio
Aantal woningen30
DoelgroepEén- en tweepersoonshuishoudens

Planning

Startdatumapril 2022
Datum van opleveringmei 2022
Start verhuurbegin 2022
Terug naar overzicht