Terug naar overzicht

Ambachtslaan, Veldhoven

56 appartementen met 1 of 2 slaapkamers

Op de hoek van de Ambachtslaan/Klokkenmaker bouwt ’thuis een gebouw met 56 appartementen. Het gebouw krijgt een houten draagconstructie. Dit doen we omdat toepassing van hout een grote winst oplevert voor ons milieu. Ook komen er groene gevels. Dit zorgt voor meer biodiversiteit en een betere wateropvang.

Om de omgeving zo groen mogelijk te houden, komen er op het parkeerterrein ook deelauto's.

Het gebouw bestaat uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers.
Voor huurders die duurzaam willen wonen en leven. De oppervlakte varieert van ongeveer 50 m2 tot 75 m2. 

Duurzaam wonen en leven
Van huurders die reageren op een appartement in dit gebouw wordt verwacht dat zij duurzaam willen wonen en leven. Dit betekent bijvoorbeeld dat bewoners als het kan gebruik maken van de deelauto's en het openbaar vervoer. Dat bewoners vaker de (elektrische) fiets pakken en dat zij respectvol omgaan met het groen in de omgeving rondom en aan het gebouw.

Een zeer lage energierekening
Het gebouw is energieneutraal. Dat betekent dat het gebouw heel goed is geïsoleerd. Zodat er nog maar weinig warmte nodig is. De energie die hiervoor nodig is, wordt met zonnepanelen opgewekt. Voor deze zonnepanelen betaalt u servicekosten.

Woonstichting ’thuis werkt aan een duurzame samenleving
Dit doen we omdat we geloven dat een gezonde en groene omgeving mensen gelukkiger maakt. We kiezen voor materialen en producten die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Ook willen we door besparing van het energieverbruik de woonlasten voor onze huurders zo laag mogelijk houden. 

Heeft u interesse in een woning in dit project?
Meer informatie over dit project staat op www.mijn-thuis.nl. Geef uw interesse aan door te klikken op de groene button 'Meld u aan' op de projectpagina van onze website www.mijn-thuis.nl. U wordt dan automatisch op de hoogte gebracht wanneer de verhuur start. 

Zorg dat u bent ingeschreven als Woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellenden voor het project dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project of ander project. Daarvoor moet u als woningzoekende ingeschreven staan ​​in Wooniezie. Bent u nog niet ingeschreven? Dat kunt u hier (gratis) doen. 


Foto's

AfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

PlaatsVeldhoven

Kenmerken

WoningtypeAppartementen
Aantal woningen56
DoelgroepAlle doelgroepen
Terug naar overzicht