Terug naar overzicht

Ambachtslaan, Veldhoven

56 appartementen voor huurders met een groen hart!

Op de hoek van de Ambachtslaan/Klokkenmaker bouwt ’thuis 56 nieuwe duurzame appartementen. Het gebouw met 28 appartementen dat er nu staat wordt gesloopt. Met deze nieuwbouw kan ’thuis meer bewoners een duurzaam en comfortabel thuis bieden.

Het nieuwe gebouw krijgt een houten draagconstructie
De toepassing van hout levert een grote winst op voor ons milieu. Het gebouw is zo goed is geïsoleerd dat er nog maar weinig warmte nodig is om het aangenaam te maken. De energie die hiervoor nodig is wordt voor een deel met zonnepanelen opgewekt.

Het gebouw bestaat uit twee- en driekamer appartementen. De gebruiksoppervlakte varieert van ongeveer 50 m² tot 70 m². De huurprijzen zijn nog niet bekend. Deze liggen wel onder de huurtoeslaggrens.

Heeft u interesse in een woning in dit project?
Meer informatie over dit project staat op www.mijn-thuis.nl. Geef uw interesse aan door te klikken op de groene button 'Meld u aan' op de projectpagina van onze website www.mijn-thuis.nl. U wordt dan op de hoogte gehouden van het project en geïnformeerd als de verhuur start. 

Zorg dat u bent ingeschreven als Woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellenden voor het project dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project of ander project. Daarvoor moet u als woningzoekende ingeschreven staan ​​in Wooniezie. Bent u nog niet ingeschreven? Dat kunt u hier (gratis) doen. 


Foto's

AfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

PlaatsVeldhoven

Kenmerken

WoningtypeAppartementen
Aantal woningen56
DoelgroepAlle doelgroepen

Planning

Startdatumfebruari 2023
Datum van opleveringnajaar 2023
Terug naar overzicht