Terug naar overzicht

27 appartementen in Prunellalaan

Op de locatie waar vroeger gemeenschapshuis ‘t Hazzo stond, bouwt Woonbedrijf 27 nieuwe sociale huurappartementen. De woningen liggen op de hoek van de  Prunellalaan en Trolliuslaan in Waalre. Ze zijn geschikt voor 1 of 2 personen. Het is voor iedereen fijn wonen in het groen. Ook voor mensen van 55 jaar en ouder.

Er komen 27 compacte appartementen voor 1 of 2 personen. De huurprijzen zijn ongeveer € 620 per maand (prijspeil 2021), dus huurtoeslag aanvragen is mogelijk.

De appartementen zijn verdeeld over 2 blokken. Aan de kant van de Prunellalaan komt een blok met 3 woonlagen en 16 appartementen. Aan de kant van de Trolliuslaan komt een blok met 2 woonlagen en in totaal 11 appartementen. De appartementen hebben geen lift, waardoor de servicekosten laag blijven.

Alle appartementen zijn ongeveer 66 m2 en hebben een woonkamer, open keuken en 2 slaapkamers. Verder is er een badkamer en apart toilet. De appartementen op begane grond hebben een klein terras. De woningen op de verdiepingen erboven hebben een balkon. Bij de entree zijn (privé) bergingen met een aansluiting voor het opladen van bijvoorbeeld een elektrische fiets. Er zijn ongeveer 15 parkeerplaatsen dicht bij de appartementen. Ook aan de Prunellalaan zijn parkeerplaatsen te vinden. Deze parkeerplaatsen liggen in openbaar gebied waar ook anderen gebruik van kunnen maken.


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

WijkVoldijn
PlaatsWaalre

Kenmerken

WoningtypeAppartement zonder lift
Aantal woningen27
HuurprijzenOngeveer € 620,-

Planning

StartdatumJuli 2021
Datum van oplevering2e kwartaal 2022
Start verhuurDecember 2021

Partijen

EigenaarWoonbedrijf

Meer informatie

Terug naar overzicht