Terug naar overzicht

De Jonkvrouw Geldrop

In samenwerking met gemeente Geldrop-Mierlo herontwikkelen we een deel van het woongebied ten zuidwesten van Station Geldrop. Dit nieuwbouwplan heet De Jonkvrouw. We bouwen er diverse studio’s, appartementen en woningen. De verhuur van 84 seniorenappartementen start eind januari 2022.

Zelfstandig wonen, in een veilige omgeving
De seniorenappartementen liggen aan de rand van het park Beekweide en naast het station. De appartementen zijn verdeeld over twee woongebouwen, allebei voorzien van een lift. Het is een WoonincPlusVitalisgebouw. Dat betekent dat in het woongebouw een ontmoetingsruimte, een huismeester en activiteitenbegeleiding komen. Wooninc. biedt bewoners daarmee een veilige en inspirerende omgeving om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Een lichte woonkamer en een ruim balkon
Kenmerkend aan de appartementen zijn de grote ramen in de woonkamer. Er zijn verschillende woningtypes, maar bij alle appartementen is gedacht aan veel daglicht. Bijna alle appartementen hebben twee slaapkamers en een groot balkon. Enkele appartementen op de begane grond zijn voorzien van één slaapkamer en een terras. Ieder appartement heeft een toilet in de badkamer die direct aansluit op de slaapkamer én een gastentoilet in de hal. De grootte van de appartementen verschilt tussen de 70 m² en 75 m².

Begin 2022 start de verhuur van de seniorenappartementen
Wooninc. verwacht dat de 84 seniorenappartementen eind 2022 klaar zijn. Begin volgend jaar start de verhuur van de appartementen via Wooniezie. De precieze huurprijzen zijn nog niet bekend. Maar de seniorenappartementen zijn sociale huurwoningen. Dat betekent dat de huurprijzen op dit moment niet hoger zijn dan € 763 (prijspeil 2022). De woningen worden verhuurd op basis van inschrijftijd. Een gedeelte wordt met voorrang toegewezen aan mensen uit Geldrop (ook op basis van inschrijftijd).


Foto's

AfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Algemeen

PlaatsGeldrop

Kenmerken

WoningtypeStudio's, woningen, appartementen
Aantal woningen84
Oppervlakte woningenTussen de 70 en 75 m2m²
DoelgroepSeniorenwoning

Planning

Datum van opleveringEind 2022
Start verhuurEind januari 2022

Partijen

EigenaarWooninc.
Terug naar overzicht