Terug naar overzicht

De Nieuwe Erven, Veldhoven

Aan de rand van Veldhoven is een nieuw woongebied volop in ontwikkeling. Deze nieuwe wijk, Zilverackers, bevindt zich in een prachtige groene omgeving. In Zilverackers is ruimte voor koop-, huur- en sociale huurwoningen.

De Nieuwe Erven
In deze wijk komt het plan De Nieuwe Erven. Dit plan is onderverdeeld in 4 deelerven. In elk erf komen koopwoningen, vrije sectorwoningen en realiseert ’thuis 50 sociale huurwoningen. Deze woningen hebben allemaal 2 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder. De oppervlakte van de woningen is 105m². Op deze Nul op de Meter-woningen komen zonnepanelen.

Heeft u interesse in een woning in dit project?
Meer informatie over dit project staat op www.mijn-thuis.nl. Geef uw interesse aan door te klikken op de groene button 'Meld u aan' op de projectpagina van onze website www.mijn-thuis.nl. U wordt dan op de hoogte gehouden van het project en geïnformeerd als de verhuur start. 

Zorg dat u bent ingeschreven als Woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellenden voor het project dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project of ander project. Daarvoor moet u als woningzoekende ingeschreven staan ​​in Wooniezie. Bent u nog niet ingeschreven? Dat kunt u hier (gratis) doen. 

Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

PlaatsVeldhoven

Kenmerken

WoningtypeEengezinswoning
Aantal woningen50
Oppervlakte woningen105m2m²

Partijen

Eigenaar'thuis
Terug naar overzicht