Terug naar overzicht

Bosakker Veldhoven

Dat Veldhoven ‘leeft’ is wel duidelijk! Mooie projecten, met naast koopwoningen ook veel (sociale) huur, zijn volop in ontwikkeling in de nieuwe wijk Zilverackers.

Wilt u ook wonen in een heerlijk groene omgeving, aan de rand van het bos? Maar wel op fietsafstand van scholen en winkels? In een duurzame en op de toekomst voorbereide woning? Maak kennis met het project Bosakker!

In Bosakker bouwt ’thuis vanaf dit najaar 33 woningen. Deze woningen hebben allemaal 2 slaapkamers. De oppervlakte van de woningen is 75m². De verhuur van deze sociale huurwoningen start naar verwachting in zomer 2023. Huurprijzen zijn nog niet bekend maar huurtoeslag is, afhankelijk van uw inkomen, mogelijk.

Heeft u interesse in een woning in dit project?
Meer informatie over dit project staat op www.mijn-thuis.nl. Geef uw interesse aan door te klikken op de groene button 'Meld u aan' op de projectpagina van onze website www.mijn-thuis.nl. U wordt dan op de hoogte gehouden van het project en geïnformeerd als de verhuur start. 

Zorg dat u bent ingeschreven als woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellenden voor het project dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project of ander project. Daarvoor moet u als woningzoekende ingeschreven staan ​​in Wooniezie. Bent u nog niet ingeschreven? Dat kunt u hier (gratis) doen. 


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

WijkZilverackers
PlaatsVeldhoven

Kenmerken

Aantal woningen33
Oppervlakte woningen75m²

Planning

StartdatumNajaar 2022
Datum van opleveringVerwacht: zomer 2023

Partijen

Eigenaar'thuis
Terug naar overzicht