Terug naar overzicht

Aarlesche Erven, Best

Goed, beter, Best!

In de nieuwe wijk Aarlesche Erven gaat ’thuis in de tweede helft van 2023 17 sociale huurwoningen bouwen. Deze duurzame, bijna energieneutrale en gasloze eengezinswoningen hebben 2 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder.

De Waarden

Aarlesche Erven bestaat uit vier deelbuurten: De Waarden, De Tuinen, De Hoven en De Akkers. In totaal bouwen verschillende partijen in deze nieuwe, groene woonomgeving de komende jaren bijna 900 woningen. Het wordt een mix van koop- en huurwoningen. ’thuis bouwt sociale huurwoningen in deelplan De Waarden.

WoonST

De sociale huurwoningen worden gebouwd volgens het WoonST concept. Een WoonST woning is een gestandaardiseerde sociale huurwoning. Deze is door woningcorporaties en gemeenten uit de regio ontwikkeld. Hierdoor zijn de bouwkosten lager en bouwen we vooral ook veel sneller.

Heeft u interesse in een woning in dit project?  
Meer informatie over dit project staat op www.mijn-thuis.nl. Geef uw interesse aan door te klikken op de groene button ‘Meld u aan’ op de projectpagina van onze website. U wordt dan op de hoogte gehouden van het project en geïnformeerd als de verhuur start.. 

Zorg dat u bent ingeschreven als woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellende, dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende zijn ingeschreven op Wooniezie.nl. Dat kunt u gratis doen.  


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Algemeen

PlaatsBest

Kenmerken

WoningtypeEengezinswoning
Aantal woningen17

Partijen

Eigenaar'thuis
Terug naar overzicht