Terug naar overzicht

Frederik Hendrikstraat, Aalst Waalre

Betaalbaar en duurzaam wonen in een charmante wijk in een sfeervol dorp? Check! Op 15 autominuten van het centrum van Eindhoven maar toch volop in het groen? Check! Met alle belangrijke uitvalswegen op korte afstand? Check! En dan ook nog eens dichtbij een gezellig winkelcentrum, een medisch centrum en veel sportvoorzieningen? Maak dan kennis met ons nieuwbouwproject aan de Frederik Hendrikstraat in Aalst-Waalre!

Waar nu een oude boerderij staat, gaat ’thuis 26 duurzame NOM appartementen met lift en zonnepanelen bouwen. We bouwen de appartementen rondom een vierkante, gezamenlijke binnentuin. Een gezellige plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten. De appartementen bieden we aan in drie typen, de oppervlakten zijn 57, 65 en 75 m2

Heeft u interesse in een woning in dit project?  
Meer informatie over dit project staat op www.mijn-thuis.nl. Geef uw interesse aan door te klikken op de groene button ‘Meld u aan’ op de projectpagina van onze website. U wordt dan op de hoogte gehouden van het project en geïnformeerd als de verhuur start.. 

Zorg dat u bent ingeschreven als woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellende, dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende zijn ingeschreven op Wooniezie.nl. Dat kunt u gratis doen.  


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Algemeen

PlaatsAalst-Waalre

Kenmerken

WoningtypeAppartementen
Aantal woningen26
Oppervlakte woningen57, 65, 75m²

Partijen

Eigenaar'thuis
Terug naar overzicht