Nieuws

Laatste nieuws

Pagina Passend aanbod vernieuwd!

16-04-2019

Vanaf vandaag is er een wijziging in het aanbod van woningen. Eerst zag je woningen die voldeden aan de wensen in je zoekprofiel & passend zijn voor je inkomen, huishoudgrootte en leeftijd (de woningen waar je op mag reageren). Vanaf vandaag wordt dit anders getoond. Je ziet op de pagina Passend aanbod voortaan alle passende woningen. In de afbeelding van de woningen staat voortaan een gekleurd huisje afgebeeld, waaraan je kunt zien welke woningen voor jou geschikt zijn.

Wat betekenen de huisjes:

 

Woningen die voldoen aan de wensen in je zoekprofiel en passend voor jou zijn qua inkomen, huishoudgrootte en leeftijd (de woningen waar je op mag reageren)

Woningen die niet voldoen aan de wensen in je zoekprofiel, maar wel passend voor jou zijn (de woningen waar je mag reageren)

Woningen die niet voldoen aan uw zoekprofiel en ook niet passend voor je zijn (de woningen waar je niet op mag reageren). De rode huisjes zie je alleen als je op Complete aanbod klikt.

We hopen hiermee een duidelijker beeld te geven van het totale aanbod aan woningen, en beter inzichtelijk te maken welke woningen voor jou wellicht óók interessant zijn.

Laatste nieuws

E-mail

Je kunt ons via de e-mail bereiken via infowooniezienl. Vermeld altijd je inschrijfnummer, naam, adres en geboortedatum.

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.
 

Contactformulier

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.

Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.
 
 

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Wooniezie.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.