Nieuws

Laatste nieuws

woCom zet vragenlijst uit onder een deel van woningzoekenden

07-03-2019

WoCom wil graag weten welke woonwensen actief woningzoekenden hebben. Maandag 11 maart ontvangt een geselecteerd aantal woningzoekenden hiervoor per e-mail een verzoek tot het invullen van een vragenlijst. Met de uitkomsten uit het onderzoek bekijkt woCom of vraag en aanbod op elkaar aansluiten. Het geeft woCom richting voor eventuele maatregelen en toekomstige plannen.

 

Wie ontvangt de vragenlijst?

Actief woningzoekenden ((die in 2017 of 2018 minimaal 1 keer gereageerd hebben op een woning via www.wooniezie.nl) ) uit  Asten, Cranendonck, Heeze-Leende, Laarbeek en Someren. Of woningzoekenden die in 2017 of 2018 op een woning in één van deze gemeenten gereageerd hebben.

Vul je de vragenlijst vóór 27 maart in?

Onder de deelnemers verloot woCom 3 keer een VVV-bon van €50,-. Help je woCom mee om een beter beeld te krijgen van de woonwensen van actief woningzoekenden? Alvast bedankt voor je medewerking.

Laatste nieuws

E-mail

Je kunt ons via de e-mail bereiken via infowooniezienl. Vermeld altijd je inschrijfnummer, naam, adres en geboortedatum.

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.
 

Contactformulier

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.

Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.
 
 

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Wooniezie.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.