Nieuws

Laatste nieuws

Woningen van Woonbedrijf vanaf 1 februari ook op Wooniezie

01-02-2018

Vanaf 1 februari 2018 is het ook mogelijk om de woningen van woningcorporatie Woonbedrijf op Wooniezie te zien. Door deze toevoeging vind je nu de meeste corporatie-huurwoningen in de regio op één website bij elkaar.Reageren op de woningen
Wil je een woning van Woonbedrijf bekijken of op een woning reageren, dan word je automatisch doorgelinkt naar www.woonbedrijf.com. Je moet je je nog wel bij Woonbedrijf inschrijven om op een woning te reageren. Je inschrijving bij Wooniezie is dus niet geldig voor de woningen van Woonbedrijf en andersom. Het is ook niet mogelijk om inschrijftijd uit te wisselen. De verhuur verloopt volgens de normale procedure van Woonbedrijf: hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer inschrijftijd je hebt. Meer informatie vind je op www.woonbedrijf.com/woning-zoeken/werkwijze.

Veel gestelde vragen over de aansluiting van Woonbedrijf vind je hier.

Laatste nieuws

E-mail

Je kunt ons via de e-mail bereiken via infowooniezienl. Vermeld altijd je inschrijfnummer, naam, adres en geboortedatum.

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.
 

Contactformulier

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.

Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.
 
 

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Wooniezie.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.